Specials

Bij Het Gulle Leven helpen wij graag met het samenstellen en maken van je pakketje. Of dit nu 1 pakketje is of een heleboel, wij regelen het voor je.

Hieronder vindt u verschillende pakketten. Uiteraard is het ook mogelijk deze pakketen zelf samen te komen stellen in de winkel.

In overleg kunnen wij pakketten ook bezorgen of opsturen.

Neem contact op
 • Het Gulle Leven pakket

  Dit pakket bevat hardlopers uit het assortiment van Het Gulle Leven! Fantastisch pakket met veel lekkers. Dit pakket is ook beschikbaar als alcoholvrije variant.

  Klein - €32,50
  Middel - €45,-
  Groot - €65,-

  Liever een pakket op maat? Geen probleem! Neem contact met ons op. Wij maken het hele jaar door pakketjes, voor elke gelegenheid.

 • Het Storm&Pepper Limoncello pakket

  Een pakket vol met verrassingen! Heerlijke limoncello met receptenboekje, vele zoete verrassingen gemaakt met limoncello en 2 glaasjes! Dit pakket komt in een speciale geschenkdoos met gouden strik.

  Limoncello klein - €47,50
  Limoncello groot - €57,50

 • Cadeaubon

  Naar een verjaardag of feestje en heb jij geen inspiratie wat je moet geven? Hoe lekker is een cadeaubon van Het Gulle Leven dan om te krijgen of te geven! Zo kan iemand zelf iets uitkiezen in de winkel en kom jij nooit met een ongewenst cadeau aan.

  Cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf €15,- in de winkel. Liever een digitale bon? Neem dan contact met ons op.