Rollin' Rob

"Comfortabel en onbezorgd genieten bij u thuis"

1 van 3

"Door onze ruime ervaring in de horeca zijn wij de perfecte partij om uw diner of catering te organiseren. Bij ons staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring. De ervaring van Rob in de keuken van diverse sterrenzaken in binnen- en buitenland zie en proef je terug op het bord. Maurits zijn ervaring als gastheer en als sommelier in diverse mooie en gerenommeerde zaken in Nederland zijn terug te zien tijdens deze tot in de puntjes verzorgde avonden door ons. Door onze twee passies samen te voegen hebben wij de perfecte formule voor een avond uit, maar dan in eigen huis.

Om de combinatie tussen eten en wijn nog beter uit te lichten bieden wij ook de mogelijkheid tot wijnproeverijen met bijpassende hapjes. Ook hiervoor komen wij op locatie. Tijdens deze avond of middag kies jij de aantal wijnen en zorgen wij voor de rest. 

Liever een verzorgde catering of walking diner op locatie? Hiervoor bieden wij maatwerk aan en organiseren wij afhankelijk van jou wensen het perfecte feest. Omdat de wensen hiervan ver uit elkaar liggen, komen wij graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken."

Contact opnemen »

Prijslijst Rollin' Rob

Prijzen all-in menu

5 Gangen all-in - 115 p.p.

6 Gangen all-in - 130 p.p.

Prijzen menu

5 Gangen menu - 85 p.p.

6 Gangen menu - 95 p.p.

Extra

Cava - 20 per fles 

Champagne - 55 per fles

Charcuterie - 8,50 p.p. 

Kaviaar 30 gram - 75 

Kaviaar 50 gram - 120


Bij al onze menu's komt een waterarrangement, brood en onze huisgemaakte limoncello. Bij het all-in menu komt een glas bubbels en een bijpassend wijnarrangement.

Wijnproeverij

Avondvullend programma met bijpassende hapjes en uitgebreide toelichting van de wijnen. Perfect voor het organiseren van een avond met vrienden of famillie!

Te boeken vanaf 7 personen

Proeverij met 6 wijnen - 45 p.p.

Proeverij met 8 wijnen - 55 p.p.

Proeverij met 10 wijnen - 65 p.p.


Na afloop van de proeverijen is er de mogelijkheid de geproefde wijnen te bestellen. Deze wijnen zullen worden nageleverd.