Storm & Pepper limoncello

"Gecreëerd met passie, verfijnd tot perfectie" - Rob & Maurits

1 van 3

Storm & Pepper zijn de namen van onze honden. Om ze te vereeuwigen hebben wij onze ambachtelijk gemaakte limoncello naar ze vernoemd.

Na veel testen en proeven durven wij wel te zeggen dat het niet beter kan! Het resultaat hiervan zit in deze fles. Het hele proces voeren wij handmatig én in eigen beheer uit. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de kwaliteit 100% is zoals wij die willen.

"Maar waarom weer een limoncello?" vragen veel mensen zich af. Het antwoord is simpel; als je deze limoncello proeft snap je waarom. Wat wij hebben gedaan is een limoncello gemaakt met een uniek karakter en een totaal andere smaak dan alle andere limoncello, één die écht goed is.

Door de toevoeging van specerijen en een hint van roze peper is onze limoncello fantastisch als aperitief, digestief, in cocktails of om zo te drinken (uit de vriezer).

Een “Storm” aan specerijen met een hint van roze “Pepper”.

Verkooppunten

Uw Drankspecialist Asten - Emmastraat 51

't Wijnhuis Deurne - Molenlaan 1

Keurslagerij van Hest Goirle - Tilburgseweg 81

Het Gulle Leven Eindhoven - Wijnpeerstraat 13

Recepten voor cocktails

Onze limoncello is niet alleen perfect om zo uit de vriezer te drinken, maar ook perfect voor het maken van heerlijke cocktails! Wij geven hieronder een aantal voorbeelden van perfecte cocktails. Heb jij zelf een super recept en vind je dat wij die moeten kennen en publiceren?

Laat het ons weten en tag ons op Facebook & Instagram met een foto van jou creatie! Vinden wij jou recept zo goed dat wij deze publiceren, dan krijg je van ons 500 ml limoncello cadeau!

 • Limoncello Spritz

  Lekker als aperitief, cocktail of gewoon op de bank voor de televisie. Wij vinden dat een limoncello-Spritz altijd kan en waarom zou je zoiets heerlijks ook alleen maar in de zomer drinken?

  Meer lezen 
 • Limonspresso Martini

  Lekker als afsluiter van een diner of natuurlijk bij de vrijdagmiddagborrel! Fantastische cocktail en dat met slechts 3 ingrediënten! Dus niet alleen lekker, maar ook nog eens makkelijk om te maken.

  Meer lezen 
 • Limoncello Tonic

  Klassiek met een twist, maar nog veel lekkerder dan de bekende variant. Vervang jouw gin eens met een goede scheut limoncello en geniet! Een limoncello tonic is snel gemaakt en ook nog eens super lekker!

  Meer lezen 
 • Limoncello Fizz

  Bubbelend, kruidig en eenvoudig te maken. Met slechts 2 ingrediënten zet jij een leuke verrassing op tafel én het ziet er ook nog eens chique uit. Met dit aperitief maak jij echt indruk op je gasten!

  Meer lezen 
 • Limoncello summer punch

  De naam zegt het al: een echte kik voor in de zomer! Deze frisse cocktail met vers fruit is fantastisch om te serveren aan gasten en veel beter dan de klassieke Sangria!

  Meer lezen 
 • Limojito

  Een lekker cocktail met veel kruidigheid en frisse tonen. Deze cocktail is ook nog eens een feestje om te serveren. Door de toevoeging van munt komen de frisse tonen van de limoncello ook nog eens beter tot hun recht!

  Meer lezen 
 • Frozen Limongarita

  De Frozen Limongarita is een echte krachtpatser. Door de specerijen uit de limoncello krijgt deze cocktail ook nog eens een fantistische afdronk en diepgang. Een stevige cocktail met een verrassende twist!

  Meer lezen 
 • Yellow Russian

  De witte variant is al lekker, maar door het gebruik van Storm&Pepper limoncello krijgt deze cocktail een upgrade. Deze romige cocktail is heerlijk voor na het eten of voor de open haard!

  Meer lezen 
 • Limoncello Sour

  Deze variant op de bekende Sour cocktails is niet alleen lekker maar ook nog eens elegant om te serveren. Door de mooie schuimkraag en de lichtgele kleur van de limoncello is dit een echte eye-catcher op tafel!

  Meer lezen 
 • Limoncello Scroppino

  Verfrissend, lekker en makkelijk te maken! De scroppino is echt een heerlijke verfrissing tussen het diner door of als afsluiter. Maar ook om zomaar tussendoor te nemen, een scroppino zorgt op elk moment van de dag voor verkoeling.

  Meer lezen